Matkusniemen hankkeesta jo lähes 2/3 valmiina!

Pohjosen rakennushanke Matkusniemessä on edennyt jo yli puolen välin. Upealle omalle rantatontille Kuopion Saaristokaupunkiin nousee kolme taloyhtiötä – Matkusniemen Ranta, Matkusniemen Loiste sekä Matkusniemen Tähti. Näistä ensimmäinen on jo valmis ja luovutettu uusille omistajille, ja toinen on edennyt loppumetreille.

”Näin lähelle rantaa ei saa edes kesämökkiä rakentaa”, veistelee Jari Weeman. A-talon viimeistelyihin kuuluu vielä parvekelasien asennukset.

Työmaan vastaava työnjohtaja Jari Weeman esittelee elokuussa 2019 valmistuvaa Matkusniemen Loistetta, joka alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis. C-talossa on menossa kalusteasennukset, B-talossa loppuviimeistelyt listoituksineen ja A-talossa parvekelasien asennus.

-Aloitimme perustustyöt lokakuussa 2018 ja nyt olemme loppusuoralla. Teemme vielä sisustus- ja pihatöitä, varastojen runkotöitä, autokatoksia ja julkisivumaalauksia, Weeman esittelee rantakohdetta.

B-talon pihan muotoilu on vielä kesken. Taustalla jo valmistunut ja uusille asukkaille luovutettu Matkusniemen Ranta.

Kaksitasoiset rivitalo- ja luhtitalokodit rakentuvat omalle rantatontille huikealle paikalle Saaristokaupungin Lehtoniemeen. Työt ovat sujuneet aikataulussaan ja ilman suurempia kommelluksia.

-Teemme töitä pitkälti samalla porukalla ja samojen toimittajien kanssa, niin ei ole tullut ongelmia tekemisen suhteen.

Matkusniemen Loisteen A-talon edustalle tulee autokatokset.

Matkusniemen Loisteen kotien koot vaihtelevat 41,5–100 m2 välillä. Kohteesta on myyty jo yli puolet, mutta vapaana on vielä eri kokoisia koteja. Tulevat asukkaat ja omistajat käyvät jonkin verran seuraamassa kotiensa valmistumista.

– Kolme viikkoa ennen muuttoa järjestämme asukastarkastukset, jolloin asukkaat tulevat katsomaan valmista kohdetta. Yhdessä tarkastamme asunnot ja katsomme mahdolliset puutteet, jotka hoidamme kuntoon ennen muuttoa, Weeman kertoo.

Tällä hetkellä Matkusniemen Loisteen työmaalla työskentelee 7 omaa miestä, joiden lisäksi erilaisissa sisustus-, asennus-, bitumieristystöissä on 2–4 aliurakoitsijaa. Työvaiheesta riippuen työmaan vahvuus on 8–15 tekijää.

Jari Weeman esittelee Matkusniemen Loistetta. Matkusniemen Tähden rakennustyöt alkavat syksyllä 2019 Loisteen viereen, kuvan vasempaan reunaan.

Kun Matkusniemen Loiste valmistuu, alkaa vieressä Matkusniemen Tähden työt. Kohteen arvioitu valmistumisaika on vuoden päästä syksyllä ja se on herättänyt suurta kiinnostusta ennakkomarkkinoinnissa. Varauksista huolimatta eri kokoisia luhtitalokoteja on vielä saatavilla!

Tutustu elokuussa 2019 valmistuvaan Matkusniemen Loisteeseen:

https://www.rklpohjonen.fi/asunto-oy-kuopion-matkusniemen-loiste/

Tutustu ennakkomarkkinoinnissa olevaan Matkusniemen Tähteen:

https://www.rklpohjonen.fi/asunto-oy-kuopion-matkusniemen-tahti/