Kaiken se kestää

Yrityksemme historia yltää vuoteen 1983, jolloin Rakennusliike Pohjonen Oy perustettiin. Vuonna 1994 Lauri Pohjonen perusti PS-Tasotyö Oy:n, jonka toiminta-alue oli alun perin Pohjanmaan seutu. Vuonna 2006 yritys siirtyi Markus Pohjoselle ja samalla yritysten toiminnot siirtyivät Kuopioon, Savon sydämeen.

Rakennusliike Pohjonen Oy toimi aikansa PS-Tasotyön rinnalla omana yrityksenään mm. myynnin tukena. Näiden kahden perheyrityksen yhdistäessä voimansa 1.4.2019 alkaen, muodostui Pohjonen Oy.

Pohjonen Oy:n päätoimiala on uudisrakentaminen. Vuonna 2006 kesällä alkoi ensimmäisen uudiskohteemme rakentaminen Kuopioon. Sen jälkeen olemme kasvattaneet liiketoimintaa vuosi vuodelta. Olemme saavuttaneet hyvän maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja kannattavuuden, joten tärkeimmät tunnusluvut ovat kohdallaan. Omaamme korkeimman AAA-luottoluokituksen ja tulevaisuutemme näyttää valoisalta.

Tavoitteenamme on rakentaa jatkossakin kestäviä, tasokkaita koteja kaikille kuopiolaisille ja näin olla yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kehittämässä Kuopion asuntorakentamista eteenpäin. Tulevaisuudessa tavoitteemme on viedä osaamistamme kauemmaksikin. Ensiarvoisen tärkeää meille on, että ihmiset, jotka muuttavat uusiin koteihin, ovat tyytyväisiä. Tämä lopputulos palvelee meitä kaikkia.

Sponsorointi

Olemme innolla mukana paikallisten lasten ja nuorten harrastuksissa. Sponsoriyhteistyöllä raivaamme tietä kohti tervettä Kuopiota. Mahdollistamalla lasten ja nuorten harrastuksia, varmistamme yhteiskunnan luonnollisen ja kestävän kierron. Toimivaan kaupunkiin on mukava perustaa perhe ja koti.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. KalPa, KuPS, Tarina Golf, Puijon Pesis, Savo Volley, Sunsets Kuopio sekä Kuopion Komediafestivaali.

Työpaikat

Tule mukaan rakentamaan hyvinvoivaa ja tervettä Kuopiota! Meillä on tarjolla erilaisia töitä ympäri vuoden. Kerro meille, mitä osaat ja lähetä avoin hakemuksesi sekä liitteet sähköpostitse markus.pohjonen[ät]rklpohjonen.fi.