Perustukset valmiina

Heinäkuiseen visiittiin verrattuna Pirttiniemen työmaalla on vipinää. Kesälomat on vietetty, työntekijöitä on paikalla yli tuplasti enemmän ja työt etenevät hyvällä tahdilla. Vastaava työnjohtaja Arttu Leminen on tarttunut itsekin töihin ja tasoittaa uuden rivitalokohteen pohjaa.

– Meillä alkaa olla aika lailla kaikki perustukset valmiina. Kuun vaihteessa tulee puuelementit, Arttu kertoilee.

– Myös lattiaraudoitukset ovat tulossa, ensi viikolla pääsemme tekemään C- ja D-talojen lattiavalut.

Kesälomien jäljiltä rakennustahti ja samalla työntekijöiden tarve kasvaa. Tällä hetkellä työmaalla on viisi omaa tekijää sekä yksi aliurakoitsija. Työntekijöiden tarve vaihtelee nyt ja jatkossa aina työvaiheiden mukaan.

D-talon pohjaan nousee etualalle ja keskelle 70–77 m2 kolmiot ja taakse 55 m2 kaksio. Uusien kotien sisäänkäynnit tulevat vasemmalle ja terassit pihan puolelle kuvan oikeaan reunaan.

Syksyn ja sateiden saapuva uhka ei huoleta Pirttiniemen työmaata.

– Sade haittaa vain yleistä viihtyvyyttä. Tällä hetkellä täällä ei ole mitään kosteudesta vaurioituvaa työvaihetta menossa.

”Aikataulussa ollaan täysin”, Arttu Leminen kertoo tyytyväisenä. Taustalla kaivuri tekee autokatoksen routaeristyksiä.

Toivomme Artulle ja tiimille hyviä rakennuskelejä syksyyn! Seuraamme työmaan etenemistä eri vaiheissa, joten pysy kuulolla.

Asunto Oy Kuopion Pirttiniemi on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kohteen havainnekuvat tarkempine tietoineen löydät täältä.

Lue myös, mitä Pirttiniemen työmaalle kuului kesällä, kun urakka oli vasta aivan alkumetreillä: https://www.rklpohjonen.fi/tulossa-uusia-rivitalokohteita-kuopion-pirttiniemeen/