Ajankohtaisia uutisia rakennusmaailmasta

Kun Rakennusliike Pohjonen ja PS-Tasotyö yhdistyivät 1.4.2019 alkaen, syntyi Pohjonen. Rakennusliikkeellämme on lähes aina 3–4 työmaata käynnissä samanaikaisesti. Jaamme tällä sivulla työmaidemme kuulumisia sekä edistymistä tekijöidemme kertomana. Paljastamme lisäksi rakennusvinkkejä sekä tyytyväisten asukkaidemme kokemuksia. Haluamme innostaa myös sijoittamiseen – lue mielenkiintoiset kokemukset ja sijoittajien tarinat. Tervetuloa seuraamaan mitä Pohjosella tapahtuu!

Perustukset valmiina

Kesälomat on vietetty ja Pirttiniemen uuden rivitalokohteen työt etenevät hyvällä vauhdilla. Lue työmaan kuulumiset!

Tulossa uusia rivitalokohteita Kuopion Pirttiniemeen

Kallaveden läheisyyteen, Kuopion Pirttiniemeen valmistuu kesällä 2020 uusi seitsemän rivitalon kohde, Asunto Oy Kuopion Pirttiniemi.

Matkusniemen hankkeesta jo lähes 2/3 valmiina!

Upealle omalle rantatontille Kuopion Saaristokaupunkiin nousee kolme taloyhtiötä – Matkusniemen Ranta, Matkusniemen Loiste sekä Matkusniemen Tähti.

PS-Tasotyö ja Rakennusliike Pohjonen ovat nyt yhtä perhettä.

1.4.2019 alkaen rakennamme nimellä Pohjonen.

Inspiraatio – keittiöt

Inspiroidu Pohjosen (entinen PS-Tasotyö) toteuttamista keittiöistä ja suunnittele omasi!

Inspiraatio – kylpyhuoneet

Pohjonen (entinen PS-Tasotyö) on toteuttanut vuosien varrella monenlaisia kylpyhuoneita. Inspiroidu erilaisista WC-, suihku- ja saunatiloista!

Asukaskokemukset

Tutustu asukkaidemme rakennuskokemuksiin ja yhteistyöhön Pohjosen (entinen PS-Tasotyö) kanssa. Katso videot tai lue jutut kokonaisuudessaan.