Asunto Oy Kuopion Kanavanvalo


Keilankannan Kanavan upeisiin rantamaisemiin, Kuopion Saaristokaupunkiin, on suunnitteilla 30 huoneistoa käsittävä rivi- ja luhtitalokokonaisuus Asunto Oy Kuopion Kanavanvalo. Tämä tyylikäs kokonaisuus sijaitsee omalla lounaisrantaisella tontilla, Kallaveden rannalla, lähellä Lehtoniemen palveluita. Kuopion torillekaan ei ole Saaristokatua pitkin matkaa, kuin vain kuutisen kilometriä. Matka taittuu omalla autolla tai bussilla kymmenessä minuutissa, pyöräillen alle puoleen tuntiin.


Yhtiöstä löytyy asuntoja yksiöistä aina suurempiin perheasuntoihin. Kaikista huoneistoista on avoin näkymä järvelle. Suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia ja antavat mahdollisuuden nauttia järvimaisemista ympäri vuoden. Suuret lasitetut parvekkeet ovat tunnelmallisia paikkoja yhdessäololle alkukeväästä pitkälle syksyyn saakka. Alimman kerroksen asunnoista on käynti ulos omalle terassille nauttimaan kesän lämpimistä päivistä aivan veden äärelle. Ylimmän kerroksen asuntojen viistosti järven suuntaan nousevat katot ja suuret ikkunat ovat todellista arjen luksusta.


Luhtitalon huoneistot A1 – A18 ovat kaikki yksitasoisia, koot vaihtelevat 33,5–89,5m2 välillä. Rivi- / luhtitalon huoneistoista B1 – B6 ovat kaksitasoisia rivitalohuoneistoja ja B7-B12 ovat yksitasoisia luhtihuoneistoja. Yhtiö on tarkoitus rakentaa kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa rakentuu B-talo, väestönsuoja ja piha-alueet osittain. Toisessa vaiheessa A-talo sekä loput piha-alueet.


Jokaiseen huoneistoon kuuluu varasto. Rivitaloasuntojen varastot ovat asuntojen sisäänkäynnin yhteydessä ja luhtiasuntojen varastotilat sijaitsevat väestönsuojassa. Autokatos- ja pistokepaikat sekä mahdolliset venepaikat myydään erillisinä osakkeina. Myös sähköauton lataus on mahdollista järjestää autopaikalle. Kohteessa on kaukolämpö. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa kesällä 2023 ja arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024.

Varaamalla huoneiston hyvissä ajoin, pääset vaikuttamaan materiaalivalintoihin ja saat itsesi näköisen kodin. Tee nyt alustava ennakkovaraus veloituksetta.


Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Kohdetta myy:

Kalla Kiinteistöt

Anu Naumanen, 044 739 2210, anu.naumanen@kallakiinteistot.fi

Ennakkomarkkinointihinnasto 1.3.2023